Lliçà d'Amunt

101 propostes per construïr el Lliçà d'Amunt que vols

  • Actualitzat:
  • Creat:

Lliçà d’Amunt ha evolucionat molt els darrers anys amb la creació i posada en marxa de nous serveis, infraestructures i equipaments. Hem aconseguit potenciar-lo perquè sigui un poble per viure, per treballar, per compartir i per gaudir.

El Lliçà d'Amunt que vols
El Lliçà d'Amunt que vols

N’estem orgullosos, però encara queda molta feina per fer. És per això que el PSC Lliçà d’Amunt ens presentem a les Eleccions Municipals del 26 de maig amb un projecte ambiciós, però a la vegada realista que, amb 101 propostes, configura una manera d’entendre Lliçà d’Amunt.

 

ATENCIÓ A LES PERSONES

Volem que aquest objectiu sigui compartit amb tota la ciutadania. És per això que volem continuar treballant per fer de Lliçà d’Amunt un poble per a la gent gran, amb una aposta decidida per la creació d’un Centre de Dia municipal i d’una Residencia per a la Gent Gran, així com continuar ampliant els serveis d’atenció a la dependència, reforçant el servei de transport especialitzat al CAP i a les farmàcies.

 

EDUCACIÓ

A la vegada, volem continuar corresponent a les necessitats educatives de tots els lliçanencs i lliçanenques reafirmant el compromís amb l’educació pública i de qualitat. D’aquesta manera, volem reforçar els serveis educatius als barris, assegurar la gratuïtat dels llibres de text a totes les etapes educatives obligatòries, i promoure la integració social amb la posada en marxa de cursos formatius professionalitzadors per a persones amb diversitat funcional.

 

DESENVOLUPAMENT DEL CENTRE URBÀ

Lliçà d’Amunt no pot continuar evolucionat sense pensar en la cohesió de la seva ciutadania, per això apostem per generar un nou centre urbà que respongui a les necessitats dels municipi: creant nous espais de trobada i convivència, fomentat l’obertura de nous comerços de proximitat i construint habitatges amb l’objectiu de que els col·lectius de la gent jove i la gent gran trobin habitatges que s’adaptin a les seves necessitats i tinguin l’oportunitat de quedar-se a viure a Lliçà d’Amunt.

 

ATENCIÓ A LA CIUTADANIA I EQUIPAMENTS

Lliçà d’Amunt és un municipi dispers, amb molts barris i molts quilòmetres de carrers que dificulten una atenció a la ciutadania propera als lliçanencs i lliçanenques. Per aquest motiu, aproparem els serveis municipals a tots els recons del nostre poble, descentralitzant serveis de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, per tal de que tothom pugui tenir accés a tràmits més a prop de casa, i creant nous serveis municipals als barris.

En aquest sentit, interconnectarem els barris generant nous espais de trobada, amb la construcció del nou Local Social i Esportiu de Ca l’Esteper; o la construcció del camí de vianants que connectarà Ca l’Artigues amb la zona lúdic-esportiva de Ca l’Estaper; sense oblidar la connexió amb Granollers amb la construcció d’un nou camí de vianants entre la capital i el centre del nostre poble.

Ha arribat el moment d’apostar per la construcció d’una piscina coberta mancomunada que doni servei als lliçanencs i lliçanenques durant tot l’any, així com l’ampliació del servei de gimnàs que actualment s’ofereix.

 

SERVEIS

Volem continuar millorant la xarxa d’aigües del municipi amb l’objectiu de garantir que els habitatges rebin un servei de qualitat i solucionar problemàtiques d’abast en zones concretes. En aquest mateix sentit, netejarem  Lliçà d’Amunt iniciant el soterrament de línees telefòniques per tal de millorar l’accessibilitat dels nostres carrers i reduir l’impacte visual general del poble que aquests provoquen.

D’altra banda, posarem un nou servei de recollida de restes vegetals a particulars, per facilitar la neteja del verd als habitatges.

 

Aquestes són, a grans trets, les propostes més destacades per continuar fent evolucionar Lliçà d’Amunt. És per això que demanem als lliçanencs i lliçanenques que continuïn apostant pel nostre projecte polític, social i econòmic.

Fitxers adjunts: